JFJ Sanctuary

‘Design a spatial experience that both reflects and informs the way I write and express music’ was the brief given to Parable Studio by acclaimed artist, JJ Lin. After hours of spending time with the client, it was clear the space had to be a combination of craft, art and technology grounded with a sense of spirit and purpose of bringing meaning and goodness into an industry that so many times can get lost in its own ambition.

Programmatically the floor plate had to incorporate recording studio, futuristic media studio, production offices, lounge spaces, collaboration spaces and cafe. JJ Lin wanted it to be the giving sanctuary that he had always dreamed about for himself and artists looking for a safe house to create and grow as people in love with storytelling through music.